Blog

Tószűrők a tó igényes látványáért

A tószűrőnek köszönhetően Önnek mindig szép és tiszta lehet a tava. Ajánljuk figyelmébe megbízható megoldásainkat, tudjon meg többet a témáról!

Egy saját kerti tó rengeteget hozzátesz a hibátlan környezet megteremtéséhez, nem csoda, hogy sokan ragaszkodnak is ehhez az opcióhoz. A lenyűgöző összkép mellett élettani előnyei is vannak a kerti tavaknak. Jótékony hatással bírnak az élővilágra, számos vízi élőlénynek, rovarnak, növénynek kínálnak kiváló lakóhelyet.

Gondolja újra a vízhasználatot esővíz tartály alkalmazásával!

A víztakarékosságra a kertben van a legnagyobb szükség, ehhez válassza az esővíz tartályokat! Ügyfeleinknek megbízható megoldásokat kínálunk.

A vízfogyasztás mérséklése egyre többször kerül előtérbe, ami nem csupán az anyagiak miatt lényeges. A Földön található víz mennyisége évről évre csökken, ami elsősorban a drasztikus népességnövekedésnek tudható be. Ez óriási károkat okoz a természetnek, így nem csoda, ha a szakemberek nagy figyelmet szentelnek a vízkészlet megóvására.

Használja ki a nagy mennyiségű csapadékot ciszterna telepítéssel!

A nagy mennyiségű csapadéknak vannak előnyei is. Tapasztalja meg a pozitívumokat ciszterna alkalmazásával, szerezze be kínálatunkból!

Az utóbbi években meglehetősen drasztikus változást lehetett tapasztalni az időjárással kapcsolatban. Például egyre hevesebb, nagyobb esőzésre lehet számítani, ami igencsak megnehezítheti sokak mindennapjait.

Felszíni vagy föld alatti esővíz tartályt válasszak?

Rengeteg érv szól az esővíz hasznosítása mellett, de nem mindegy, hogy felszíni vagy föld alatti esővíz tartályt használunk. Segítséget hoztunk a választáshoz!

Az esővíz hasznosítása egyre népszerűbb megoldás a hobbikertészek és környezettudatos háztulajdonosok körében. Ez a megoldás egyfelől gazdaságos, másfelől pedig segít megőrizni a természetes vízkészleteket, ami mindannyiunk érdeke. Ám ma már nem csak egyszerű hordót vethetünk be erre a célra, számos lehetőségből válogathatunk.

Az esővíz gyűjtés pozitívumairól

Az esővíz gyűjtés évekkel ezelőtt óriási népszerűségnek örvendett. Elődeink jól ismerték az esővíz pozitívumait, kövesse a példájukat!

Az esővíz gyűjtés nem számít újdonságnak, évekkel ezelőtt, főleg falvakban elég gyakori volt, hogy nagy hordókban gyűjtötték a lehullott csapadékot az emberek. Akkoriban nem kellett olyan magas összegekkel számolni a vízdíjjal kapcsolatban, mégis sokkal elterjedtebb megoldás volt. Rengetegen felismerték az esővíz előnyeit, sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkezik, mint a vezetékekből érkező víz.

Tószűrő a karbantartás mennyiségének csökkenéséért

Szeretné, ha a kerti tó mindig szép és lenyűgöző lenne? Forduljon hozzánk bizalommal, ügyfeleinknek modern megoldásokat kínálunk a tószűrők terén!

Vitathatatlan, hogy a kerti tavak fontos szerepet töltenek be a hibátlan összkép megteremtésében, nem véletlen, hogy egyre többen vágnak bele a saját tó telepítésébe. A többség halastóban gondolkodik, a halak sokat hozzátesznek a látványhoz, ráadásul, akik rajonganak az állatokért, nekik még nagyobb örömet nyújthat így a saját tó.

Ciszterna használatával pénzt takaríthat meg

A környezetünk és az erőforrások védelme ma már elsőbbséget élvez, de ezzel még pénz megtakarítása is lehetséges?

Igen, és ez tényleg nagyon egyszerű! Ebben a cikkben szeretnénk röviden elmagyarázni, hogyan működhet a megtakarítás a mai világban. A megoldás az esővíz összegyűjtése. Azokon a területeken ahol abszolút nincs szükség ivóvíz minőségű vízre, ott kiválthatjuk a vízet esővízzel. Ilyenek például: a kerti öntözés, mosógép és a WC öblítés. Ezeken a területeken abszolút nincs szükség minőségi ivóvíz használatra.